Case Elspec

Informatie uit verschillende systemen elegant geconsolideerd.

In het kader van het opzetten van een gestructureerde aanpak van onkosten heeft Elspec, onderdeel van TKH Group nv, een pilot uitgevoerd met onze partner Migration Match.

Bij Elspec beheren we de Non Product Related-kosten (NPR) – kosten voor bijvoorbeeld kantoorartikelen of kopieerkosten – apart.

Dat zorgt voor overzicht en een benchmark met collega-ondernemingen binnen ons concern.

Omdat we deze kosten graag concernbreed wilden gaan volgen, startten we een pilot met Migration Match. Bedoeling was niet alleen de NPR-kosten te inventariseren, maar ook de budgetten en de verantwoordelijke personen in kaart te brengen.

Met het Cost Control Online systeem creëerde Migration Match snel overzicht.

De kracht van hun aanpak ligt onder andere in het gemak waarmee ze informatie uit verschillende administratieve systemen kunnen laten samenkomen.

Daarnaast was hun grote kennis van en ervaring met de Cost Control Online methodiek een enorme pré.

Een juiste ‘transformatie’ van individuele gegevens in het matchen van de kostenposten was zo geen enkel probleem.

Het resultaat: een helder inzicht in de NPR-kosten van Elspec, verdeeld naar budgetverantwoordelijken, afdelingen,
kostengroepen en andere informatie-doorsneden. Wij zijn heel tevreden!

 

Dion Gigengack,

Directeur  BV Elspec (onderdeel Twente Kabel Holding)

> terug naar referenties

Nieuws

mei 7, 2013

Op 6 juni a.s. is Cost Control Online vertegenwoordigd op het vakevenement "Financial Systems" in het NBC in Nieuwegein.


> lees meer..

Screenshots

> meer screenshots...

Klanten

KLM is een van de tevreden klanten van Cost Control Online Aegonis een van de tevreden klanten van Cost Control Online DUO is een van de tevreden klanten van Cost Control Online Getronics is een van de tevreden klanten van Cost Control Online Wageningen University is een van de tevreden klanten van Cost Control Online Elspec is een van de tevreden klanten van Cost Control Online Kadaster is een van de tevreden klanten van Cost Control Online VolkerWessels is een van de tevreden klanten van Cost Control Online