mei 7, 2013

Beurs Nieuwegein 6 juni 2013


Op 6 juni a.s. is Cost Control Online vertegenwoordigd op het vakevenement "Financial Systems" in het NBC in Nieuwegein.

Financial Systems is een jaarlijks terugkerend vakevenement voor IT- toepassingen en diensten met financiële professionals als bezoekersdoelgroep. Zij brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op woensdag 6 juni 2013 in het NBC in Nieuwegein, bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een zeer uitgebreid programma van productpresentaties en expertsessies.
Cost Control Online is met een stand aanwezig op deze beurs en zal hierin informatie verschaffen over de dienstverlening en unieke software.

Nieuws

mei 7, 2013

Op 6 juni a.s. is Cost Control Online vertegenwoordigd op het vakevenement "Financial Systems" in het NBC in Nieuwegein.


> lees meer..

Screenshots

> meer screenshots...

Klanten

KLM is een van de tevreden klanten van Cost Control Online Aegonis een van de tevreden klanten van Cost Control Online DUO is een van de tevreden klanten van Cost Control Online Getronics is een van de tevreden klanten van Cost Control Online Wageningen University is een van de tevreden klanten van Cost Control Online Elspec is een van de tevreden klanten van Cost Control Online Kadaster is een van de tevreden klanten van Cost Control Online VolkerWessels is een van de tevreden klanten van Cost Control Online